Rólunk
Szállás
Étkezés
Konferencia
Szolgáltatások
Környék
Árjegyzék
Elérhetőségek

Kapcsolat

E-mail:
penzion@villamaria.sk

Mob.:
+421 903 562 147

Tel.:
+421 31 591 21 00

Fax:
+421 31 591 21 21

Postacím:
Penzión VILLA MÁRIA
Malá Lúč č.32
930 03
Slovakia

Rólunk

Villa Mária panzió Szlovákia délnyugati részében - a mezőgazdaságá-ról nevezetes Csallóközben található. Csallóköz a Dunamenti síkság jelentős részét teszi ki Pozsonytól (Bratislava) Komáromig (Komárno) és Európa legnagyobb szárazföldi szigetének is szokták nevezni.

A Kis- és Nagy-Duna övezte terület Szlovákia legtermékenyebb mező-gazdasági területei közé tartozik, jelentős az ivóvízkészlete (kb. 10 milliárd m3 jó minőségű ivóvíz található a föld felszíne alatt), de az utóbbi években az üdültetés és az idegenforgalmi lehetőségek is előtérbe kerültek. A régió vonzerejéhez nagyban hozzájárul a csodá-latos szépségű táj, a számos itt található ásványi anyagokban gaz-dag termálvizet felhasználó termálfürdő és a fejlődő idegenforgalom egyre szélesedő szolgáltatásai.

Ebben a mezőgazdasági és falusi környezetben kínáljuk a pihenni vágyóknak Villa Mária vidéki családi jellegű agropenziónkat, amely ideális helynek igérkezik a város zajától és a munkahelyi stressztől szabadulni vágyóknak, valamint a nyugodt környzetben tervezett céges rendezvények, továbbképzések, tréningek színhelyeként.

Szeretettel várjuk Önöket!Villa Mária Villa Mária Villa Mária